-
-
Koszyk jest pustySuma 0
-
ICEPAW Hummer - przysmaki z ryb i homara (150g)
Zawierają filety z białych ryb (80%) i pancerzyki homara (20%), które są naturalnym źródłem glukozaminy i chondroityny wspierających funkcjonowanie stawów.
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 24-48 h |
Waga | 0.15 kg |
Kod kreskowy | |
EAN |
W 100% naturalne, bogate w witaminy i minerały oraz kwasy Omega-3. Zawierają białe ryby i pancerzyki homara przetwarzane bezpośrednio po złowieniu. Po przygotowaniu są suszone minimum 48 godzin w temperaturze 20 stopni, co zapewnia optymalne zachowanie składników odżywczych, w tym kwasów Omega-3 wrażliwych na wysokie temperatury. Tak delikatny proces produkcji pozwala także zachować naturalny smak i aromat ryb uwielbiany przez psy.
Pancerzyki homara są naturalnym źródłem glukozaminy i chondroityny wspierających funkcjonowanie stawów.
- Przysmaki mają okrągły kształt o średnicy ok. m
- Idealne do pielęgnacji zębów
- Opakowanie z zamknięciem strunowym ułatwia przechowywanie i zachowanie naturalnego aromatu po otwarciu przysmaków.
- Opakowanie jest biodegradowalne, zgodne z najnowszymi wymogami środowiskowymi. Oznacza to, że opakowanie samodzielnie ulega degradacji w kontakcie ze środowiskiem, bez ingerencji człowieka.
- Regularne kontrole surowców, procesów produkcyjnych i produktów końcowych gwarantują wysoką jakość i bezpieczeństwo
Skład: 80% białych ryb suszonych i mielonych, 20% pancerzyków z homara.
Składniki analityczne: surowe białko 64,1%, surowy tłuszcz 6%, sucha masa 92,3%, surowe włókno 0,2%, surowy popiół 16%.
Zalecenia żywieniowe: Stosować jako przysmak i dodatek do codziennej diety
Przechowywać w temperaturze pokojowej.
Rodzaj karmy: karma uzupełniająca dla psów
- Nota Prawna - Zakaz Kopiowania
Wszelkie materiały (treści, teksty, ilustracje, zdjęcia itp.) przedstawione w sklepie www.psiedobre.pl są objęte prawem autorskim i podlegają ochronie na mocy „Ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych” z dnia 4 lutego 1994 r. (tekst ujednolicony: Dz.U. 2006 nr 90 poz. 631).
Kopiowanie, przetwarzanie, rozpowszechnianie tych materiałów w całości lub w części bez zgody autora jest zabronione.