🎁TYLKO DZISIAJ -11% NA PRZEKĄSKI I PRZYSMAKI DLA PSA KOD: BSNACK11 KONIEC PROMOCJI ZA 0000000
Brak towaru

Paka Zwierzaka Suszki Pierś z kurczaka 100g

100% naturalna, suszona pierś z kurczaka dla psów w każdym wieku, również dla szczeniąt.

11.90
10.59 cena z kodem: bsnack11
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Wysyłka w ciągu: 24-48 h
Więcej o produkcie
Rodzaj mięsa:
Kurczak
Waga
0.1 kg

100% naturalna, suszona pierś z kurczaka dla psów w każdym wieku, również dla szczeniąt. Gryzaki posiadają naturalny aromat oraz wyjątkowy smak. Staranny i powolny proces suszenia smakołyku zapewnia zachowanie cennych wartości odżywczych. Dzięki metodzie pasteryzacji termicznej wysokiej jakości surowiec drobiowy pozbawiony jest bakterii i wirusów, a pies otrzymuje wyłącznie najlepszy produkt.



 

Delikatna pierś z kurczaka charakteryzuje się niską zawartością tłuszczu, często jest podstawą diety dla psów o wrażliwym przewodzie pokarmowym. Mięso z kurczaka jest drogocennym źródłem witamin, składników mineralnych oraz wielonienasyconych kwasów tłuszczowych, które wspierają układ odpornościowy psa, wpływają na kondycję skóry i sierści, wzmacniają serce i kości.



image 

 

 

Skład: 

Pierś z kurczaka 100%





Fakty żywieniowe:

Składniki analityczne: 

Białko (69,50%), tłuszcz (11,30%), wilgotność (7,80%), popiół surowy (9,10%)                 



Kurczak to bogate w niezbędne aminokwasy źródło białka. Jest lekkostrawny, łatwo przyswajalne i ma niewiele tłuszczu. Zawiera wiele witamin i minerałów, w tym witamin z grupy B oraz żelazo, które mają pozytywny wpływ na ogólny stan zdrowia i samopoczucie. 

 

Produkt nie zawiera barwników, konserwantów, wzmacniaczy smaku, aromatu oraz wypełniaczy.

 

Przysmak wyprodukowany został pod nadzorem Inspekcji Weterynaryjnej z surowca pochodzącego z europejskiej hodowli.

Spożycie zawsze powinno odbywać się pod nadzorem opiekuna.

Parametry:
Rodzaj mięsa:
Kurczak
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: