CZYŚCIMY MAGAZYN TYLKO TERAZ -12% na WSZYSTKO dla zakupów od 120 zł Z KODEM : LESS12 ✨ KONIEC PROMOCJI ZA 0000000
Brak towaru

BALTICA Chews gryzaki wspomagające stawy 1 szt

100% naturalnie rybne, wyjątkowo smaczne gryzaki wspomagające stawy. Wzbogacone ekstraktem z małży nowozelandzkiej dostarczają do diety Glikozaminoglikanów stanowiących naturalne źródło kwasu hialuronowego i glukozaminy dzięki czemu wspomagają i chronią funkcjonowanie aparatu ruchu.

15.90
13.99 cena z kodem: less12
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Inny wariant:
szt.
Wysyłka w ciągu: 24-48 h
Więcej o produkcie
Rodzaj mięsa:
Ryby, Wołowina
Waga
0.15 kg

BALTICA Chews gryzaki wspomagające stawy 1 szt

Gryzaki będące niezwykle smacznym połączeniem łososia, kryla oraz spiruliny owinięte skórą z woła. Odżywcze kości są nie tylko pyszne ale również zaspokajają potrzebę gryzienia. Dzięki nim psy skutecznie wyładowują napięcie i szybko się odprężają. Nie zawierają: gliceryny, konserwantów, wzmacniaczy smaku i aromatów. W opakowaniu znajdują się dwa gryzaki. 

Kupując przysmaki wybieraj świadomie! Naturalnie pyszne specjały Baltica to nie przypadek.

- produkowane w Polsce pod nadzorem Inspektoratu Weterynaryjnego
- nie zawierają żadnych dodatków chemicznych
- 100% zdrowia i bezpieczeństwa

Baltica Chews - dla jakich psów? Gryzaki doskonale sprawdzają się jako uzupełnienie diety:

- wszystkich psów dorosłych jako naturalne wsparcie aparatu ruchu
- podczas sytuacji stresowych lub długiego przebywania w domu
- psich seniorów ponieważ nie podrażniają delikatnych dziąseł starszych psiaków
- psów pracujących oraz młodych, rosnących

Gryzaki nie zawierają: gliceryny, konserwantów, wzmacniaczy smaku i aromatów.

Skład: skóra wołowa, łosoś, kryl, małż nowozelandzka (ekstrakt), spirulina. 

Składniki analityczne: Białko 88%, Włókno <0,4%, Popiół 1,7%, Tłuszcz 4,7%

Dawkowanie/dzień:  1-2 gryzaki

 

 

Parametry:
Rodzaj mięsa:
Ryby, Wołowina
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: