Brak towaru

BALTO Płuca jelenia premium 100g

Balto płuco jelenia to niskotłuszczowy,lekkostrawny i odżywczy gryzak dla psa. Jest to przekąska polecana psom z nadawą oraz alergiami pokarmowymi. Płuca jelenia ze względu na dużą kruchość i łatwość gryzienia będą odpowiednie także dla szczęniąt oraz starszych psów.

15.90
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Inne warianty:
szt.
Wysyłka w ciągu: 24-48 h
Więcej o produkcie
Rodzaj mięsa:
Dziczyzna
Waga
0.1 kg

BALTO Płuca jelenia premium 100g

Balto płuco jelenia to niskotłuszczowy,lekkostrawny i odżywczy gryzak dla psa. Jest to przekąska polecana psom z nadawą oraz alergiami pokarmowymi. Płuca jelenia ze względu  na dużą kruchość i łatwość gryzienia będą odpowiednie także dla szczęniąt oraz starszych psów.

Jednostka sprzedaży 100 g.

Wyprodukowany w Polsce na bazie wyłącznie naturalnego surowca pochodzącego także z Polski. . Pasteryzacja termiczna zapewnia całkowite bezpieczeństwo epidemiologiczne, bez użycia środków chemicznych i konserwujących.

 

ZABRANIA SIĘ kopiowania zdjęć oraz opisów (w całości lub w części) BEZ ZGODY właściciela i administratora strony. 

 

Zgodnie z Ustawą o Prawie Autorskim i Prawach Pokrewnych z dnia 4 lutego 1994 roku (Dz.U.94 Nr 24 poz. 83, sprost.: Dz.U.94 Nr 43 poz.170) wykorzystywanie autorskich pomysłów, rozwiązań, kopiowanie, rozpowszechnianie zdjęć, fragmentów grafiki, tekstów opisów w celach zarobkowych, bez zezwolenia autora jest zabronione i stanowi naruszenie praw autorskich oraz podlega karze. Znaki towarowe i graficzne są własnością odpowiednich firm i/lub instytucji.

 

Parametry:
Rodzaj mięsa:
Dziczyzna
Opinie nie są zweryfikowane
  • Anonim (2023-11-05)
    Jakość
    (2)
    Funkcjonalność
    (2)
    Cena
    (2)
    Dla.szczeniaka git
  • Patrcyja W. (2022-10-27)
    Jakość
    (2)
    Funkcjonalność
    (2)
    Cena
    (2)
    Moje pieski uwielbiają, rozmiar kawałków idealny dla małych piesków, jednak myśle ze większe tez będą zadowolone. Polecam
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: