

-
-
Koszyk jest pustySuma 0
-
Balto Żwacze wołowe 250g


Żwacze wołowe to bardzo aromatyczne, twarde, bogato białkowe i niskokaloryczne przysmaki dostępne w odcinkach ok. 15-centymetrowych. W porównaniu do żwaczy baranich charakteryzują się większą strukturą porowatą. Mają wiele działań prozdrowotnych. Pozytywnie wpływają na prawidłową florę bakteryjną przewodu pokarmowego, regulują pracę układu trawiennego, zapobiegają zatruciom oraz dbają o uzębienie psa. Polecane dla psów mających problemy trawienne, biegunki oraz skłonności do połykania niejadalnych rzeczy i koprofagii. Dodatkowo żwacze wołowe pobudzają apetyt, co może być wykorzystywane u największych niejadków. Dodając kilka łyżeczek mielonych żwaczy do karmy, zachęcimy psa do jej spożywania.
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 24-48 h |
Cena przesyłki | 9.9 |
Waga | 0.25 kg |
Kod kreskowy | |
EAN |
Balto Żwacze wołowe 250g
Żwacze wołowe to jeden z najbardziej docenianych gryzaków przez naszych klientów. Od lat obecny na liście naszych bestsellerów.
Żwacze wołowe to bardzo aromatyczne, twarde, bogato białkowe i niskokaloryczne przysmaki dostępne w odcinkach ok. 15-centymetrowych. W porównaniu do żwaczy baranich charakteryzują się większą strukturą porowatą. Mają wiele działań prozdrowotnych. Pozytywnie wpływają na prawidłową florę bakteryjną przewodu pokarmowego, regulują pracę układu trawiennego, zapobiegają zatruciom oraz dbają o uzębienie psa. Polecane dla psów mających problemy trawienne, biegunki oraz skłonności do połykania niejadalnych rzeczy i koprofagii. Dodatkowo żwacze wołowe pobudzają apetyt, co może być wykorzystywane u największych niejadków. Dodając kilka łyżeczek mielonych żwaczy do karmy, zachęcimy psa do jej spożywania.
Skład: 100% żwacze wołowe
Składniki analityczne:
- białko surowe: 73,8%
- tłuszcz surowy:18,2%
- wilgotność: 7,9%
GRYZAKI BALTO
- 100% naturalnych składników;
- bez sztucznych dodatków, konserwantów i gliceryny;
- tradycyjna, wieloletnia receptura zachowująca składniki odżywcze;
- produkcja polegająca wyłącznie na procesie suszenia
w niskiej temperaturze, po wstępnym opracowaniu surowców; - wyselekcjonowane mięso od polskich, certyfikowanych dostawców.