-10% NA CAŁY ASORTYMENT - WPISZ KOD : BLACK010 - SPIESZ SIĘ CZAS UCIEKA! 0000000
Brak towaru

BALTICA Kości do żucia dental 1 szt

100% naturalny, wyjątkowo smaczny gryzak dbające o zęby. Kość zaspokaja naturalną potrzebę żucia i gryzienia, a podawana regularnie zapobiega odkładaniu się płytki nazębnej, sprzyja odświeżeniu oddechu i profilaktyce przyzębia.

15.90
14.31 cena z kodem: black010
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Inne warianty:
szt.
Wysyłka w ciągu: 24-48 h
Więcej o produkcie
Rodzaj mięsa:
Wołowina
Waga
0.15 kg

BALTICA Kości do żucia dental 1 szt

 Kości pomagają dbać o higienę przyzębia i kontrolę świeżego oddechu! Przysmaki są nie tylko pyszne ale również zaspokajają potrzebę gryzienia. Dzięki nim psy skutecznie wyładowują napięcie i szybko się odprężają. Nie zawierają: gliceryny, konserwantów, wzmacniaczy smaku i aromatów. Kość ma ok. 12 cm długości dzięki czemu będzie odpowiedni zarówno dla psów ras małych, średnich jak i dużych ras. Kość podczas żucia nie pozostawia niebezpiecznych czy ostrych fragmentów.

Kupując przysmaki wybieraj świadomie! Naturalnie pyszne specjały Baltica to nie przypadek.

- produkowane w Polsce pod nadzorem Inspektoratu Weterynaryjnego
- przekąska z najwyższej jakości komponentów
- 100% zdrowia i bezpieczeństwa

Baltica Chewing Bones - dla jakich psów? Gryzaki doskonale sprawdzają się jako uzupełnienie diety:

- wszystkich psów dorosłych w celu wsparcia higieny przyzębia
- w celu kontroli świeżego oddechu 
- podczas sytuacji stresowych lub długiego przebywania w domu
- psich seniorów ponieważ nie podrażniają delikatnych dziąseł starszych psiaków

Gryzaki nie zawierają: gliceryny, konserwantów, wzmacniaczy smaku i aromatów.

Skład: skóra wołowa, penisy wołowe, fosforan ADE 1%, szałwia, chlorofilin E141 (ii) 0,15%.

Składniki analityczne: Białko 91,7%, Włókno 1,9%, Popiół 2,1%, Tłuszcz 2,1%

Dawkowanie/dzień:  1-2 gryzaki

Parametry:
Rodzaj mięsa:
Wołowina
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: