Brak towaru

Paka Zwierzaka Suszki Żwacz Jagnięcy 100g

Żwacz jagnięcy to przysmak klasy PREMIUM, bogaty w mikroelementy i białko, o bardzo niskiej zawartości tłuszczu. Idealny dla psich alergików oraz psów wymagających. Znakomicie wpływa na układ pokarmowy psa, wspiera trawienie oraz perystaltykę jelit

11.90
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Wysyłka w ciągu: 24-48 h
Więcej o produkcie
Rodzaj mięsa:
Jagnięcina
Waga
0.15 kg

 

 

100% naturalny, suszony żwacz jagnięcy dla psów w każdym wieku, również dla szczeniąt. Gryzaki posiadają naturalny aromat oraz wyjątkowy smak. Staranny i powolny proces suszenia smakołyku zapewnia zachowanie cennych wartości odżywczych. Dzięki metodzie pasteryzacji termicznej wysokiej jakości surowiec jagnięcy pozbawiony jest bakterii i wirusów, a pies otrzymuje wyłącznie najlepszy produkt.

 

Żwacz jagnięcy to przysmak klasy PREMIUM, bogaty w mikroelementy i białko, o bardzo niskiej zawartości tłuszczu. Idealny dla psich alergików oraz psów wymagających. Znakomicie wpływa na układ pokarmowy psa, wspiera trawienie oraz perystaltykę jelit. 



 

image

 

  

Skład: 

Żwacz jagnięcy 100%

 

 

Fakty żywieniowe:

Składniki analityczne: 

białko (44,20%), tłuszcz (30,10%), wilgotność (10,80%), popiół surowy (3,80%)                 



 

Jagnięcina to bogate w składniki odżywcze, lekkostrawne mięso. Wyróżnia się wysoką zawartość białka, jest dobrym źródłem witamin z grupy B, zawiera też dużo cynku i żelaza - składników, które wspomagają prawidłowe funkcjonowanie komórek nerwowych i komórek krwi.

 

Produkt nie zawiera barwników, konserwantów, wzmacniaczy smaku, aromatu oraz wypełniaczy.

 

Przysmak wyprodukowany został pod nadzorem Inspekcji Weterynaryjnej z surowca pochodzącego z europejskiej hodowli.

Spożycie zawsze powinno odbywać się pod nadzorem opiekuna.

image   image
 
100%    0%
mięsa

 

zbóż i konserwantów
Parametry:
Rodzaj mięsa:
Jagnięcina
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: