Brak towaru

I`m different Trout Pstrąg Liofilizowane przysmaki dla psa 40g

Liofilizowane przysmaki z pstrągasą idealne jako zdrowa nagroda lub po prostu by rozpieszczać psa. Idealny również dla zwierząt z alergią lub wrażliwością pokarmową, a także dla wybrednych zwierząt. Przepis bez glutenu i zbóż.

29.90
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Inne warianty:
szt.
Wysyłka w ciągu: 24-48 h
Więcej o produkcie
Rodzaj mięsa:
Ryby
Waga
0.15 kg

I`m different Trout Pstrąg Liofilizowane przysmaki dla psa 40g

I’m Different Freeze Dried Duck Snack dla psów to hipoalergiczny przysmak oparty wyłącznie na surowym mięsie pstrąga. Można je smakować same lub mieszać ze zwykłymi chrupkami, aby zadowolić najbardziej kapryśne podniebienia. I`m different Trout Freeze-dried Snacks to przysmaki połączone ze specjalną mieszanką skoncentrowanego suchego ekstraktu z czerwonych owoców o wysokiej mocy przeciwutleniającej, aby wnieść konkretny wkład w zdrowie i dobre samopoczucie Twojego wiernego przyjaciela. Wykonane ze składników spożywczych klasy ludzkiej. Ponad 95% mięsa kaczekpstrąga delikatnie liofilizowanych. Mieszanka ekstraktów z czerwonych owoców bogatych w przeciwutleniacze, pomaga zwalczać stres oksydacyjny poprzez neutralizację wolnych rodników. Zintegrowany z frukto-oligosacharydami dla lepszego trawienia. Idealny dla psów z alergią lub nietolerancją pokarmową Wyprodukowano we Włoszech w naszym rodzinnym zakładzie produkcji żywności

 

PSTRĄG - Skład: Świeży pstrąg 95%, inulina, aromaty roślinne, ekstrakt z rozmarynu, mieszanka tokoferoli (naturalny konserwant), drożdże, mieszanka suszonych owoców ekstraktu (ekstrakt z pestek winogron, jagoda, kwercetyna, resweratrol, dzika borówka, żurawina, tarta wiśnia, śliwka, malina, truskawka) 0,025%.

Składniki analityczne: wilgotność <5%, białko surowe 42,0%, oleje i tłuszcze surowe 43,0%, włókno surowe 1,1%, popiół surowy 6,5%

 

 


Parametry:
Rodzaj mięsa:
Ryby
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: