• BALTICA Chews gryzaki wspomagające stawy 2 szt

100% naturalnie rybne, wyjątkowo smaczne gryzaki wspomagające stawy. Wzbogacone ekstraktem z małży nowozelandzkiej dostarczają do diety Glikozaminoglikanów stanowiących naturalne źródło kwasu hialuronowego i glukozaminy dzięki czemu wspomagają i chronią funkcjonowanie aparatu ruchu.

Rodzaj białka: Ryby, Wołowina
Inny wariant:
Brak towaru
29.99
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 24-48 h
Cena przesyłki 0
Domówienie 0
Pomoc Świąteczna dla KOSY 0
Paczkomaty InPost (darmowa od 169 zł) 12.99
Kurier Inpost (darmowa od 169 zł) 15.99
Kurier Inpost pobranie 20.9
Kurier GLS zagranica 90
Dostępność Brak towaru
Waga 0.15 kg

BALTICA Chews gryzaki wspomagające stawy 2 szt

Gryzaki będące niezwykle smacznym połączeniem łososia, kryla oraz spiruliny owinięte skórą z woła. Odżywcze kości są nie tylko pyszne ale również zaspokajają potrzebę gryzienia. Dzięki nim psy skutecznie wyładowują napięcie i szybko się odprężają. Nie zawierają: gliceryny, konserwantów, wzmacniaczy smaku i aromatów. W opakowaniu znajdują się dwa gryzaki. 

Kupując przysmaki wybieraj świadomie! Naturalnie pyszne specjały Baltica to nie przypadek.

- produkowane w Polsce pod nadzorem Inspektoratu Weterynaryjnego
- nie zawierają żadnych dodatków chemicznych
- 100% zdrowia i bezpieczeństwa

Baltica Chews - dla jakich psów? Gryzaki doskonale sprawdzają się jako uzupełnienie diety:

- wszystkich psów dorosłych jako naturalne wsparcie aparatu ruchu
- podczas sytuacji stresowych lub długiego przebywania w domu
- psich seniorów ponieważ nie podrażniają delikatnych dziąseł starszych psiaków
- psów pracujących oraz młodych, rosnących

Gryzaki nie zawierają: gliceryny, konserwantów, wzmacniaczy smaku i aromatów.

Skład: skóra wołowa, łosoś, kryl, małż nowozelandzka (ekstrakt), spirulina. 

Składniki analityczne: Białko 88%, Włókno <0,4%, Popiół 1,7%, Tłuszcz 4,7%

Dawkowanie/dzień:  1-2 gryzaki

 

 

 

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie